dimarts, 5 de maig del 2015


Amanida russa

Tot i que se'n digui russa, és molt tradicional

Ingredients:
  • Patates
  • Pèsols
  • Pastanaga
  • Mongeta tendra
  • Tomàquet
  • Pebrot vermell
  • Olives
  • Ous
  • Pernil dolç
  • Pernil salat
  • Tonyina en conserva
  • Maionesa
  • Aigua
  • Sal
Preparació:
S'escaliva el pebrot i es talla a quadrats petits. Es tallen a daus petits, la patata i la pastanaga. Es tallen a trossos igualment petits les mongetes tendres i es bull la patata, la pastanaga i la mongeta, junt amb els pèsols i uns ous, amb aigua i sal. Quan és cuit, es cola i es posa a refredar. Es pelen els ous, es fan a daus, es talla el tomàquet i es barreja amb les verdures bullides, el pebrot, les olives i uns daus de pernil de cada mena i unes engrunes de tonyina. Es posa a la nevera a refredar. Al moment de servir, es fa la maionesa, es tira pel damunt i es remena bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada