Amanida russa
Tot i que se'n digui russa, és molt tradicionalIngredients:
- Patates
- Pèsols
- Pastanaga
- Mongeta tendra
- Tomàquet
- Pebrot vermell
- Olives
- Ous
- Pernil dolç
- Pernil salat
- Tonyina en conserva
- Maionesa
- Aigua
- Sal
S'escaliva el pebrot i es talla a quadrats petits. Es tallen a daus petits, la patata i la pastanaga. Es tallen a trossos igualment petits les mongetes tendres i es bull la patata, la pastanaga i la mongeta, junt amb els pèsols i uns ous, amb aigua i sal. Quan és cuit, es cola i es posa a refredar. Es pelen els ous, es fan a daus, es talla el tomàquet i es barreja amb les verdures bullides, el pebrot, les olives i uns daus de pernil de cada mena i unes engrunes de tonyina. Es posa a la nevera a refredar. Al moment de servir, es fa la maionesa, es tira pel damunt i es remena bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada