dilluns, 27 d’abril del 2015

Conill amb cargols

Ingredients:

  • Conill
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Alls
  • Farina
  • Carquinyolis
  • Sal
  • Canyella
  • Llorer
  • Orenga
  • Farigola
  • Aigua (o brou de pollastre)
  • Vi ranci
  • Oli
  • Ametlles torrades

Preparació:

Es renten els cargols i s'enganyen, matant-los en una olla amb aigua freda que s'escalfa a poc foc. Es trosseja el conill, net, i s'hi posa sal. En una cassola amb oli i un pessic de sal, es fregeixen els talls de conill. Quan comencen a agafar color, s'hi afegeix la ceba picada; quan la ceba també agafa color, s'hi tira el tomàquet ratllat. Així que el tomàquet és cuit, s'escorren els cargols i s'afegeixen a la cassola, junt amb la sal que calgui, un tronquet de canyella, una o dues fulles de llorer i uns brots de farigola i una mica d'orenga. També s'hi afegeix una mica d'aigua o brou i una cullerada de farina i es remena bé. Es deixa coure a poc foc. Quan sigui quasi cuit, es fa una picada amb unes ametlles torrades, unes dents d'all i un o dos carquinyolis. Es deixata la picada en una mica de vi ranci i s'afegeix a la cassola. Es deixa coure deu minuts més i ja està.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada